Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ένα τέλος για μια καλύτερη αρχή!

Η εξεταστική τελείωσε και επιτέλους μπορώ να επιστρέψω και πάλι στην αγαπημένη μου ενασχόληση! Με την επιστροφή αυτή όμως πάρθηκαν και κάποιες αποφάσεις. Όχι, δεν υπάρχει λόγος να τρομάξετε, οι αλλαγές που θα συμβούν είναι για καλό! :)

 Για αρχή θέλω να πω πως απέκτησα την δικιά μου γωνιά στον υπέροχο καλλιτεχνικό κόσμο του Etsy, γνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο και άλλους ανήσυχους ανθρώπους που προσπαθούν να προωθήσουν την ανάγκη τους για έκφραση μέσα από τις δημιουργίες τους. Ανάμεσα στους καινούριους μου φίλους συμπεριλαμβάνονται και άτομα από ξένες χώρες που δεν γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα. Έτσι από εδώ και στο εξής αποφάσισα η κάθε καινούρια ανάρτηση να γίνεται στα ελληνικά αλλά και στα αγγλικά, για να μπορούν και αυτοί με την σειρά τους να παρακολουθούν το blog! Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση μου αποκλειστικά στα ελληνικά!

Μια δεύτερη απόφαση που πήρα είναι πως από εδώ και στο εξής δεν θα συμπεριλαμβάνονται τιμές μαζί με τις δημιουργίες μου. Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάποιες από αυτές θα πρέπει να επισκέπτονται την σελίδα μου "Iris Creations Greece" στο Etsy (οι σύνδεσμοι για το κάθε αντικείμενο θα βρίσκονται στις εδώ αναρτήσεις) και να κάνουν την αγορά από εκεί! Για όσους από εσάς που δεν έχετε πιστωτική κάρτα για να κάνετε αγορές δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, μιας που θα συνεχίσω να εξυπηρετώ και μέσω αντικαταβολής με τα ΕΛΤΑ ή με την Γενική Ταχυδρομική courier, ανάλογα της προτίμησης σας!
Φυσικά σιγά σιγά θα αφαιρεθούν όλες οι τιμές από εδώ μέσα, μόλις οι αντίστοιχες δημιουργίες αναρτηθούν στην σελίδα μου στο Etsy, καθώς επίσης και των αντικειμένων που έχουν πουληθεί στο παρελθόν και δεν είναι δυνατόν να αναπαραχθούν!

Η τελευταία απόφαση που πήρα θεωρώ πως είναι και η πιο σημαντική! Όλο αυτό τον καιρό χρησιμοποιούσα αυτή την σελίδα για να παρουσιάζω την δουλειά μου σε επαγγελματικό επίπεδο χωρίς καμία προσωπική ανάμειξη. Η αλήθεια είναι όμως πως αυτή μου η στάση με έκανε να φαίνομαι απόμακρη απέναντι σε όλους εσάς που με τιμάτε με την παρουσία σας. Αυτό όμως θα αλλάξει από εδώ και στο εξής! Θα εξακολουθήσω φυσικά να σας παρουσιάζω την δουλειά μου, όμως μέσα από αυτήν ελπίζω σιγά σιγά να γνωριστούμε καλύτερα!
Συνεπακόλουθα αυτής της αλλαγής είναι τα tutorials που θα προσθέσω με τον καιρό κάποιων δικών μου δημιουργιών καθώς και οι συνεντεύξεις και παρουσιάσεις άλλων φίλων δημιουργών-καλλιτεχνών!

Ελπίζω οι αλλαγές αυτές να βρουν πρόσφορο έδαφος και να μετατρέψουν αυτή την σελίδα σε ένα χώρο συνάντησης για τους λάτρεις της δημιουργίας και της καλλιτεχνικής έκφρασης!