Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικο bazaar στο Foititis.gr (F cafe) και παραλειπόμενα...

Photobucket
Οι τελευταίες μέρες αυτής της χρονιάς με βρήκαν πλήρως απασχολημένη, όχι μόνο προσπαθώντας να προλάβω την κατασκευή και παράδοση ενός αρκετά μεγάλου όγκου παραγγελιών, αλλά και γιατί αποφάσισα την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή να πάρω μέρος σε ένα από τα πολλά χριστουγεννιάτικα bazaar που διοργανώνονται αυτές τις μέρες στην Θεσσαλονίκη.

Το event: I Buy Art
Το μέρος: Foititis.gr cafe (F Cafe), Πλατεία Ναυαρίνου και Βύρωνος γωνία
Ημερομηνία: Πέμπτη 16 και Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου

Η όλη εμπειρία ήταν πολύτιμη, μιας που ήταν το παρθενικό μου bazaar, αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι τα άτομα τα οποία γνώρισα και οι καινούριες φιλίες που απέκτησα! Και ΟΚ, μπορεί να μην πρόλαβα να σας ενημερώσω εγκαίρως (σας υπόσχομαι, δεν θα ξανασυμβεί!) αλλά φρόντισα τουλάχιστον να βγάλω κάποιες αναμνηστικές φωτογραφίες!

Ιδού:


Ίρις Δημιουργίες, η δικιά μου μικρή έκθεση!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket



Και οι αγαπημένες μου δύο εκθέτριες, ο γλυκύτερος πειρασμός του bazaar με τα υπέροχα μπισκότα της Πουλχερίας και τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα στολίδια της Κατερίνας!



Photobucket

Photobucket

Photobucket


Όσο για τα παραλειπόμενα, ας πούμε απλά πως η διοργάνωση δεν πληρούσε τις προδιαγραφές μιας οργανωμένης έκθεσης, είχε ελάχιστη εώς καθόλου διαφήμιση-προώθηση, έγινε πολύ πρόχειρα και έδωσε σε όλους τους εκθέτες μια ιδέα για το τι πρέπει να αποφύγουμε την επόμενη φορά που θα αποφασίσουμε να συμμετάσχουμε σε μία διοργάνωση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: